Vrijdag 14 mei 2021

Update: 'Dinamo Kiev laat oog vallen op Zivkovic; nog geen bod uitgebracht'


  • 06-12
  • Bron tekst / afbeelding: Voetbalprimeur

Richairo Zivkovic kan in januari een lucratieve transfer maken naar Oekraïne. Het Laatste Nieuws meldt woensdag dat er een 'fors bedrag' is geboden op de 22-jarige spits van KV Oostende. 

Een niet bij naam genoemde ploeg uit Oekraïne wil Zivkovic tijdens de aanstaande transferwindow dolgraag inlijven. HLN meldt dat de geïnteresseerde club een flinke smak geld wil betalen voor de oud-spits van FC Groningen, Ajax, Willem II en FC Utrecht. 


Achttien maanden geleden tikte KV Oostende in Amsterdam een slordige één miljoen euro af om Zivkovic in te lijven. De club die hem nu wil aantrekken, is bereid om een soortgelijk bedrag op tafel te leggen. 


Dit seizoen was Zivkovic drie keer trefzeker. Oostende is niet bepaald enthousiast over de prestaties van de aanvaller, weet HLN. Omdat Zivkovic één van de grootverdieners is bij de Jupiler Pro League-ploeg en zwaar op de begroting drukt, ligt het voor de hand dat Oostende bereid is om mee te werken aan een vertrek. 


Update 07.25: Het Nieuwsblad weet dat Dinamo Kiev de Oekraïense club is die de pijlen heeft gericht op Zivkovic. Van een concreet bod zou echter nog geen sprake zijn. Het Nieuwsblad benadrukt dat KV Oostende bereid is om mee te werken aan een transfer. 

Lees het hele artikel