Higuaín: Juventus heeft mij weggestuurd


Gonzalo Higuaín is niet te spreken over de manier hoe Juventus met hem is omgegaan.

 

Lees het hele artikel »

 

Praat mee over dit bericht

Inloggen

0 reactie(s)

Transfernieuws

Gerelateerde berichten

Laatste Transfernieuws

Arturo Vidal is ontevreden in Barcelona. De Chileense middenvelder, die deze zomer voor achttien miljoen euro overkwam van Bayern München, had op meer speeltijd gehoopt bij de Catalanen. Vidal startte tot dusver in slechts twee competitieduels in de basis en de onvrede is aanleiding voor Juventus om de Chileen te polsen voor een terugkeer. (Le 10 Sport)

Laatste Transfernieuws

Het geduld van James Rodgriguez is op in München. De Colombiaanse linkspoot vindt het vreselijk dat hij onder trainer Niko Kovac schippert tussen basis en bank. Bayern is bereid om Rodriguez in januari te laten gaan. Juventus is de belangrijkste kandidaat om de international in te lijven. (Tuttosport)

Laatste Transfernieuws

Juventus hoopt Paul Pogba terug naar Turijn te halen en is bereid om daar ver voor te gaan. Manchester United heeft de keuze uit drie Juventus-spelers die het kan ruilen voor Pogba: Mehdi Benatia, Alex Sandro en Mario Mandzukic. Pogba werd in 2012 door Juventus uit de opleiding van The Mancunians opgehaald en keerde vier jaar later voor 105 miljoen euro terug naar Old Trafford. (Sunday Express)