Everton wil Brands laten samenwerken met Raiola


Everton-voorzitter Farhad Moshiri wil de handen ineenslaan met Mino Raiola. De invloedrijke zaakwaarnemer moet een revolutie ontketenen op Goodison Park en tevens gaan samenwerken met de nieuwe beoogde technisch directeur Marcel Brands. Moshiri is niet tevreden over het aankoopbeleid van Steve Walsh en Sam Allardyce, die beiden moeten vertrekken. (The Mirror)

 

Lees het hele artikel »

 

Praat mee over dit bericht

Inloggen

0 reactie(s)

Transfernieuws

Gerelateerde berichten

Laatste Transfernieuws

Everton denkt er over na om aan te kloppen bij stadsgenoot Liverpool, zo weet ESPN donderdag te melden. The Toffees loeren op Divock Origi, die dit seizoen nog geen onderdeel heeft uitgemaakt van een ...

Laatste Transfernieuws

Ramón Calderón, voormalig voorzitter van Real Madrid, heeft in gesprek met beIN Sports geen spaan heel gelaten van de werkwijze van Chelsea omtrent Eden Hazard. De 67-jarige Spanjaard is er van overtuigd dat Hazard naar Real Madrid wil verkassen.

Laatste Transfernieuws

Everton gaat zich mengen in de strijd om Aaron Ramsey, meldt The Sun. Volgens de Britse boulevardkrant is manager of football Marcel Brands bereid om vele miljoenen op tafel te leggen voor de 27-jarige Welshman.