Zaterdag 18 mei 2024

Thuisshirt Ajax 2014/2015


  • 26-07
  • Bron tekst / afbeelding: Voetbalprimeur

Met vier landstitels op rij is Ajax in het seizoen 2014/2015 op weg om geschiedenis te schrijven. Nadat PSV tweemaal vier keer op rij de landstitel binnenhaalde (in 1986-1989 en 2005-2008) is er nog nooit een club in de Eredivisie geweest die vijfmaal de schaal mee naar huis nam. In dit nieuwe thuisshirt Ajax 2014/2015 hoopt heel Amsterdam dat er geschiedenis geschreven gaat worden. Met AEGON op de borst en de drie kampioenssterren boven het Ajax-logo is het shirt opnieuw schitterend vormgegeven.

Ajax tenue 2014/2015

Naast het shirt zijn de voetbalbroek en de voetbalsokken ook dit jaar weer prachtig vormgegeven. De witte broek met rode bedrukking aan de zijkant toont zijn in stijl afgewerkt met het Ajax-logo aan de rechterkant. De voetbalsokken zijn traditioneel wit met een rode band aan de bovenkant. Zo is het bij de Ajax Fanshop mogelijk om ook de voetbalbroek te voorzien van nummers.

Damesshirt van Ajax

In 2012 maakte Ajax bekend dat het een vrouwenteam zou laten deelnemen aan de toen opgerichte BeNe League 2012/2013. Oud-international Marleen Molenaar heeft het vrouwenteam van Ajax samengesteld. de shirts waarin de dames spelen zijn ook dit seizoen weer verkrijgbaar en zeer populair onder de vrouwelijke Ajax supporters. Voor de vrouwenshirts is bij de Ajax Fanshop de mogelijkheid om de Gouden Eredivisie Badge te bedrukken op het Ajax damesshirt van 2014/2015. Met de mogelijkheid van naam en rugnummer kan het shirt geheel gepersonaliseerd worden. Shirts van de bekende voetbalsters Daphne Koster en Anouk Hoogendijk zijn ook dit jaar weer verkrijgbaar in de Ajax Fanshop.

Fanshop van Ajax vol met verrassingen!

Een Ajaxbal, caps, mutsen, fietsen, mokken, glazen, sjaals, maar ook vlaggen en rugtassen van Ajax zijn online te bestellen in de speciale Fanshop van Ajax. Zo zijn er leuke outlet shirts van Ajax en sleutelhangers voor nog geen 5 euro! Heeft u liever een Ajax Pyjama of Ajax Babyartikelen van de Amsterdamse club, zijn deze ook online te vinden op de grootste Ajax shop van Nederland.    

Lees het hele artikel