PEC presenteert derde aanwinst: 'Versterking voor de lange termijn'
Bron tekst / afbeelding: Voetbalprimeur
(1149 views)

PEC Zwolle heeft de Japanner Yuta Nakayama officieel gepresenteerd. De derde versterking van de winterse transferperiode heeft in Zwolle een contract getekend voor 3,5 jaar.
De Blauwvingers laten via de officiële kanalen weten dat 'een intensief scoutingstraject' aan de aankoop van Nakayama vooraf is gegaan. "Zelf heb ik Yuta live in actie gezien nadat we hem al geruime tijd op de radar hadden staan", vertelt technisch directeur Gerard Nijkamp. "Daarin ontstond het beeld van een betrouwbare speler, die sterk aan de bal is en verdedigend zijn mannetje staat. We zien in hem dan ook een versterking voor de lange termijn."
"Het is nu zaak dat Yuta acclimatiseert en kennismaakt met de club, zodat hij zo optimaal mogelijk aan zijn avontuur op Nederlandse bodem kan beginnen", vervolgt Nijkamp."Ik ben blij dat ik bij PEC Zwolle mag komen spelen", aldus Nakayama zelf in een reactie. "Mijn favoriete positie is centraal achterin. Ik ben een linksbenige verdediger, maar kan ook op het middenveld spelen."
Nakayama is een centrale verdediger, die werd opgeleid door Kashiwa Reysol. In 2015 maakte de linkspoot zijn debuut in het eerste elftal. Hij speelde 76 wedstrijden in de J-League en scoorde zes keer. Daarnaast is Nakayama international van Jong Japan.
Yuta Nakayama nieuwe aanwinst PEC Zwolle! Lees hier het volledige bericht: https://t.co/PfNxsYHG8m #peczwolle #transfer pic.twitter.com/h0NdGnuKwV
— PEC Zwolle (@PECZwolle) January 15, 2019
Lees het hele artikel op Voetbalprimeur
Transfernieuws verzamelt automatisch nieuwsberichten uit vrij toegankelijke openbare bronnen. De weergegeven informatie is afkomstig van reeds gepubliceerde content en dient uitsluitend ter verwijzing, doorverwijzing of samenvatting van nieuws uit externe bronnen. Waar mogelijk wordt gelinkt naar de originele publicatie.
Transfernieuws slaat geen afbeeldingen of multimedia-inhoud lokaal op. Afbeeldingen worden rechtstreeks geladen van de content delivery netwerken (CDN’s) van de oorspronkelijke aanbieders. Dit gebeurt uitsluitend wanneer deze bronnen publiek beschikbaar zijn zonder technische beperkingen.