'FC Groningen weigert bod van 'enkele tonnen' op spits Mahi'

Bron tekst / afbeelding: Voetbalprimeur

(1227 views)

FC Groningen heeft een Amerikaans bod op Mimoun Mahi van tafel geveegd. Volgens het Dagblad van het Noorden was Real Salt Lake geïnteresseerd in de Marokkaanse spits, al wil algemeen directeur Hans Nijland dat niet bevestigen. Het bod was onvoldoende voor Groningen.

Het is niet precies duidelijk wat Real Salt Lake geboden heeft, maar zeker is wel dat Nijland meer voor Mahi hoopt te ontvangen. Naar verluidt wilde Real Salt Lake 'enkele tonnen' betalen voor Mahi. "Ik kan niet ontkennen dat er interesse is geweest voor Mahi", laat Nijland weten aan de krant. 


"In het algemeen kan ik zeggen dat een dergelijk bod niet opweegt tegen de sportieve waarde die Mimoun Mahi nog voor ons kan hebben in de tweede seizoenshelft, ondanks dat hij een aflopend contract heeft. Hij is een belangrijke speler voor ons."


Het contract van Mahi loopt komende zomer af, maar een verlenging zit er waarschijnlijk niet in. Groningen wilde graag verder met de spits, maar het verlaagde aanbod werd resoluut geweigerd. Mahi zou een lager basissalaris krijgen, maar maakte wel aanspraak op bonussen, waardoor hij uiteindelijk meer zou kunnen verdienen dan nu. Mahi was not amused over het aanbod van Groningen en uitte in de media zijn ongenoegen. 


Groningen ziet geen reden om met een beter voorstel te komen, waardoor een transfervrij afscheid in aantocht is.


Lees ook: Gratis af te halen: 40 sterren - inclusief 13 Nederlanders - die transfervrij zijn

Lees het hele artikel op Voetbalprimeur

Transfernieuws verzamelt automatisch nieuwsberichten uit vrij toegankelijke openbare bronnen. De weergegeven informatie is afkomstig van reeds gepubliceerde content en dient uitsluitend ter verwijzing, doorverwijzing of samenvatting van nieuws uit externe bronnen. Waar mogelijk wordt gelinkt naar de originele publicatie.

Transfernieuws slaat geen afbeeldingen of multimedia-inhoud lokaal op. Afbeeldingen worden rechtstreeks geladen van de content delivery netwerken (CDN’s) van de oorspronkelijke aanbieders. Dit gebeurt uitsluitend wanneer deze bronnen publiek beschikbaar zijn zonder technische beperkingen.